EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: How to remove the SMF menu on top of the portal by VSD
November 04, 2020, 11:02:52 pm

Re: How to remove the SMF menu on top of the portal by EzPortal
November 04, 2020, 09:29:10 pm

Re: How to remove the SMF menu on top of the portal by VSD
November 04, 2020, 08:17:14 pm

Re: How to remove the SMF menu on top of the portal by EzPortal
November 04, 2020, 07:57:05 pm

How to remove the SMF menu on top of the portal by VSD
November 04, 2020, 07:43:18 pm

Minor Update for SMF 2.1.x by EzPortal
October 18, 2020, 09:33:09 am

Re: EzPortal unable to be seen by user with primary custom usergroup by EzPortal
October 12, 2020, 07:55:08 am

EzPortal unable to be seen by user with primary custom usergroup by radi27
October 11, 2020, 04:46:32 pm

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Recent Topics ezBlock

How to remove the SMF menu on top of the portal by VSD
November 04, 2020, 11:02:52 pm

Minor Update for SMF 2.1.x by EzPortal
October 18, 2020, 09:33:09 am

EzPortal unable to be seen by user with primary custom usergroup by EzPortal
October 12, 2020, 07:55:08 am

Show Likes mod by NickT
July 10, 2020, 12:09:44 pm

ezPortal inbuilt module downloaders not working. by EzPortal
March 26, 2020, 08:19:48 am

Recent Topic Ezblock randomly showing "New" message indicator by EzPortal
January 14, 2020, 10:17:10 pm

Block hiding issue on smf 2.1 mobile devices by EzPortal
January 07, 2020, 08:21:08 am

Install error. Duplicate column name 'metatags' by EzPortal
January 06, 2020, 03:52:03 pm

ezPortal 4.5.5 now with PHP 7.2/7.3 support by EzPortal
December 30, 2019, 04:18:18 pm

Unable to load EZportal when Maintenance mode disabled? by EzPortal
December 06, 2019, 09:21:56 am

Author Topic: RSS feed stopped working?  (Read 170474 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eaglegene

  • Posts: 6
  • Karma: 0
RSS feed stopped working?
« on: August 30, 2010, 09:25:47 pm »
I upgraded my ezportal from the 0.3.9 to the 0.4.0 and my rss feed stopped working. Im using smf 1.1.11 and am using a custom template. any ideas whats causing this. Just stopped working today after i performed the upgrade.

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1229
  • Karma: 66
Re: RSS feed stopped working?
« Reply #1 on: September 02, 2010, 10:23:32 am »
Fixed in ezPortal 0.4.1 just released
Like ezPortal? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
168318 Views
Last post October 19, 2009, 11:47:42 am
by Clewis789
7 Replies
5853 Views
Last post August 18, 2010, 10:41:33 pm
by Tunz Master
0 Replies
36884 Views
Last post October 28, 2011, 02:30:25 pm
by Don Houston
13 Replies
713550 Views
Last post December 15, 2014, 10:18:11 pm
by EzPortal
1 Replies
75577 Views
Last post February 01, 2016, 06:54:50 am
by lscstu22

+-SMF Gallery

Quick Menu



Members Online

17 Guests, 0 Users
Powered by EzPortal