EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: Converting to HTTPS by EzPortal
September 24, 2017, 07:11:26 pm

Converting to HTTPS by Padisha
September 24, 2017, 12:22:45 pm

Re: Mobile Only Blocks by EzPortal
September 23, 2017, 03:15:10 pm

Re: Mobile Only Blocks by morenos
September 23, 2017, 12:04:30 pm

Re: Members online block not displaying. by EzPortal
September 19, 2017, 12:02:55 pm

Re: Members online block not displaying. by Kocsis
September 19, 2017, 12:29:13 am

Re: EZPoll block by Julian
August 17, 2017, 03:43:31 am

Re: EZPoll block by EzPortal
August 16, 2017, 12:37:26 pm

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Author Topic: RSS feed stopped working?  (Read 168411 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eaglegene

  • Posts: 6
  • Karma: 0
RSS feed stopped working?
« on: August 30, 2010, 09:25:47 pm »
I upgraded my ezportal from the 0.3.9 to the 0.4.0 and my rss feed stopped working. Im using smf 1.1.11 and am using a custom template. any ideas whats causing this. Just stopped working today after i performed the upgrade.

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1159
  • Karma: 63
Re: RSS feed stopped working?
« Reply #1 on: September 02, 2010, 10:23:32 am »
Fixed in ezPortal 0.4.1 just released

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
164746 Views
Last post October 19, 2009, 11:47:42 am
by Clewis789
7 Replies
4368 Views
Last post August 18, 2010, 10:41:33 pm
by Tunz Master
0 Replies
36059 Views
Last post October 28, 2011, 02:30:25 pm
by Don Houston
13 Replies
710308 Views
Last post December 15, 2014, 10:18:11 pm
by EzPortal
1 Replies
73160 Views
Last post February 01, 2016, 06:54:50 am
by lscstu22

+-SMF Gallery

Quick Menu








Members Online

21 Guests, 0 Users
Powered by EzPortal