EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: portal smilies by gaza07
June 04, 2019, 10:45:01 pm

Re: portal smilies by EzPortal
June 04, 2019, 03:18:45 pm

portal smilies by gaza07
June 04, 2019, 11:58:52 am

Re: e-arcade by hrroach
May 03, 2019, 07:59:34 am

Re: e-arcade by EzPortal
May 02, 2019, 04:25:59 pm

e-arcade by hrroach
May 02, 2019, 03:18:38 pm

ezPortal 4.5 Released! by EzPortal
March 30, 2019, 09:10:23 pm

Re: ezPortal 4.1 Released by EzPortal
February 11, 2019, 10:07:05 pm

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Author Topic: RSS feed stopped working?  (Read 169474 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eaglegene

  • Posts: 6
  • Karma: 0
RSS feed stopped working?
« on: August 30, 2010, 09:25:47 pm »
I upgraded my ezportal from the 0.3.9 to the 0.4.0 and my rss feed stopped working. Im using smf 1.1.11 and am using a custom template. any ideas whats causing this. Just stopped working today after i performed the upgrade.

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1199
  • Karma: 66
Re: RSS feed stopped working?
« Reply #1 on: September 02, 2010, 10:23:32 am »
Fixed in ezPortal 0.4.1 just released
Like ezPortal? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
166601 Views
Last post October 19, 2009, 11:47:42 am
by Clewis789
7 Replies
5356 Views
Last post August 18, 2010, 10:41:33 pm
by Tunz Master
0 Replies
36575 Views
Last post October 28, 2011, 02:30:25 pm
by Don Houston
13 Replies
711951 Views
Last post December 15, 2014, 10:18:11 pm
by EzPortal
1 Replies
74511 Views
Last post February 01, 2016, 06:54:50 am
by lscstu22

+-SMF Gallery

Quick Menu








Members Online

16 Guests, 0 Users
Powered by EzPortal