EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: ezPortal inbuilt module downloaders not working. by EzPortal
February 12, 2020, 10:01:42 pm

Re: ezPortal inbuilt module downloaders not working. by usalabs
February 12, 2020, 05:59:54 pm

Re: ezPortal inbuilt module downloaders not working. by EzPortal
February 12, 2020, 10:27:24 am

Re: ezPortal inbuilt module downloaders not working. by EzPortal
February 12, 2020, 10:25:43 am

ezPortal inbuilt module downloaders not working. by usalabs
February 12, 2020, 08:04:13 am

Re: Recent Topic Ezblock randomly showing "New" message indicator by EzPortal
January 14, 2020, 10:17:10 pm

Re: Recent Topic Ezblock randomly showing "New" message indicator by Paul_123
January 14, 2020, 09:31:26 pm

Re: Recent Topic Ezblock randomly showing "New" message indicator by EzPortal
January 14, 2020, 09:44:10 am

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Author Topic: Installed fine, nothing happens?  (Read 2454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gryzor

  • Posts: 1
  • Karma: 0
Installed fine, nothing happens?
« on: April 01, 2010, 10:31:04 am »
Hello!

I tried to find an install guide before asking, but nothing came up... so please bear with me!

I installed ezPortal (www.cpcwiki.eu/forum), everything went seemingly fine, but... then what? Nothing seems to have changed! How to get going?

Thanks!
G

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
7 Replies
10056 Views
Last post April 21, 2011, 02:43:41 am
by esticle
7 Replies
8224 Views
Last post August 15, 2011, 07:05:45 pm
by Kappa Performance
5 Replies
4796 Views
Last post January 30, 2019, 09:49:33 am
by EzPortal

+-SMF Gallery

Quick Menu



Members Online

21 Guests, 0 Users
Powered by EzPortal