EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: Surface theme by EzPortal
May 03, 2018, 07:12:33 am

Re: Surface theme by lazo50
May 03, 2018, 07:01:42 am

Surface theme by lazo50
April 30, 2018, 10:22:07 am

Re: Adding php actions to a ezBlock by EzPortal
March 13, 2018, 09:13:03 pm

Adding php actions to a ezBlock by KKOG
March 13, 2018, 05:38:49 pm

Re: SMF Gallery random image block - showing only 1 image by EzPortal
February 16, 2018, 09:40:48 am

Re: SMF Gallery random image block - showing only 1 image by Polanco
February 16, 2018, 07:24:19 am

Re: theme issues while edit by EzPortal
January 10, 2018, 07:22:17 pm

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Author Topic: Install issues  (Read 4180 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cowens

  • Posts: 2
  • Karma: 0
  • Gender: Male
Install issues
« on: February 27, 2009, 10:10:48 am »
I'm trying to install using the SMF package installer and get the following error:
Code: [Select]
Database Error: Lost connection to MySQL server during query
File: /home/content/a/s/h/ashleyandchris/html/camco/Sources/Subs-Package.php
Line: 2008Database Error: MySQL server has gone away
File: /home/content/a/s/h/ashleyandchris/html/camco/Sources/Load.php
Line: 2013
Warning: Unknown(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time. in Unknown on line 0

Any help would be appreciated.

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1176
  • Karma: 63
Re: Install issues
« Reply #1 on: February 27, 2009, 07:41:39 pm »
I would try again if it keeps happening you would need to contact your host to increase the processing limits.

Offline cowens

  • Posts: 2
  • Karma: 0
  • Gender: Male
Re: Install issues
« Reply #2 on: February 28, 2009, 08:55:40 am »
Which basically means it's hopeless since my host is GoBadly.com

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1176
  • Karma: 63
Re: Install issues
« Reply #3 on: February 28, 2009, 07:17:47 pm »
I would keep trying maybe you can get lucky and get the connection though

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
3301 Views
Last post March 31, 2010, 08:58:56 am
by bitline
2 Replies
3877 Views
Last post August 14, 2011, 07:33:44 am
by EzPortal
1 Replies
3196 Views
Last post September 21, 2012, 10:44:42 am
by EzPortal
my ezportal issues

Started by andsim « 1 2 » Support

16 Replies
3207 Views
Last post January 09, 2018, 05:39:55 am
by andsim
4 Replies
6991 Views
Last post January 10, 2018, 07:22:17 pm
by EzPortal

+-SMF Gallery

Quick Menu








Members Online

21 Guests, 0 Users
Powered by EzPortal