EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: SMF-ezportal_column_5.cache): failed to open stream: No such file or directory by EzPortal
June 04, 2022, 11:40:13 am

SMF-ezportal_column_5.cache): failed to open stream: No such file or directory by Shades
June 04, 2022, 11:29:37 am

Re: Arcade block error: failed to open stream: No such file or directory by Shades
May 20, 2022, 02:47:13 pm

Re: ezPortal 5.5 by EzPortal
May 20, 2022, 09:59:30 am

Re: ezPortal 5.5 by tigez
May 20, 2022, 08:46:15 am

Re: Undefined index: href by Shades
May 16, 2022, 02:58:21 pm

Re: Image/Attachment display issue by Shades
May 16, 2022, 02:28:35 pm

Re: Undefined index: href by Shades
May 16, 2022, 02:27:16 pm

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Recent Topics ezBlock

SMF-ezportal_column_5.cache): failed to open stream: No such file or directory by EzPortal
June 04, 2022, 11:40:13 am

Arcade block error: failed to open stream: No such file or directory by Shades
May 20, 2022, 02:47:13 pm

ezPortal 5.5 by EzPortal
May 20, 2022, 09:59:30 am

Undefined index: href by Shades
May 16, 2022, 02:58:21 pm

Image/Attachment display issue by Shades
May 16, 2022, 02:28:35 pm

Can't delete custom actions by Shades
April 13, 2022, 12:53:28 pm

Newest Member ezblock by Shades
March 23, 2022, 12:48:32 pm

Random Download Block by Shades
March 22, 2022, 10:37:47 am

BBC Pages by EzPortal
March 21, 2022, 10:36:41 pm

Recent Topics Blocks are different from left side to right side by Shades
March 21, 2022, 02:42:38 pm

Author Topic: Image/Attachment display issue  (Read 1043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Shades

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • Custom Logos
    • ShadesWeb.com
Image/Attachment display issue
« on: April 29, 2022, 12:29:32 pm »
SMF 2.1.1
ezPortal 5.5

I have attachment setting in admin for display image/attachments set to 400x400 and it works fine in the topics as you can see here. But on the main portal page it is showing almost full size! Is there a way to fix this to show the attachments at 400x400 on the portal page?

ShadesWeb.com - Custom Logos
https://shadesweb.com

BikerHound.com - Sniffing out the road ahead
https://bikerhound.com

Offline Shades

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • Custom Logos
    • ShadesWeb.com
Re: Image/Attachment display issue
« Reply #1 on: May 11, 2022, 05:22:04 pm »
Any ideas/suggestions on this?

BTW, I'm using ezPortal 5.5a now and same issue. :o

ShadesWeb.com - Custom Logos
https://shadesweb.com

BikerHound.com - Sniffing out the road ahead
https://bikerhound.com

Offline Shades

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • Custom Logos
    • ShadesWeb.com
Re: Image/Attachment display issue
« Reply #2 on: May 16, 2022, 02:28:35 pm »
This might be related to this error topic. ;)

ShadesWeb.com - Custom Logos
https://shadesweb.com

BikerHound.com - Sniffing out the road ahead
https://bikerhound.com

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
6 Replies
9785 Views
Last post April 25, 2009, 08:22:48 am
by KCMike
1 Replies
7132 Views
Last post November 21, 2009, 10:51:29 am
by timour_2
7 Replies
6348 Views
Last post August 12, 2010, 06:31:52 am
by EzPortal
2 Replies
6487 Views
Last post December 10, 2010, 10:23:30 pm
by JohnBush325
4 Replies
19949 Views
Last post February 16, 2018, 09:40:48 am
by EzPortal

+-SMF Gallery

Quick Menu


Powered by EzPortal