EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Minor Update for SMF 2.1.x by EzPortal
October 18, 2020, 09:33:09 am

Re: EzPortal unable to be seen by user with primary custom usergroup by EzPortal
October 12, 2020, 07:55:08 am

EzPortal unable to be seen by user with primary custom usergroup by radi27
October 11, 2020, 04:46:32 pm

Show Likes mod by NickT
July 10, 2020, 12:09:44 pm

Re: ezPortal inbuilt module downloaders not working. by EzPortal
March 26, 2020, 08:19:48 am

Re: ezPortal inbuilt module downloaders not working. by Valdivia
March 26, 2020, 08:16:33 am

Re: ezPortal inbuilt module downloaders not working. by EzPortal
February 12, 2020, 10:01:42 pm

Re: ezPortal inbuilt module downloaders not working. by usalabs
February 12, 2020, 05:59:54 pm

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Author Topic: EZportal not working  (Read 8746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petro

  • Posts: 4
  • Karma: 0
EZportal not working
« on: November 30, 2008, 06:48:06 pm »
Newbie for SMF. Installing fresh 1.1.7 on wamp server. Used the upload package to take zipped file from desktop and installed. Ran through the installer looked like it installed correctly and all the tables for EZpr were in MYSQL. Installed to localhost/forums/ on wamp server. As soon as it gets done installing it looks like a exportal page is up to creat blocks and whatever. However I can see all kinds of code throughout the page and at the bottom is the main SMF header. Can not access anyother pages by clicking the tabs or should I say the code remains on the page. Probably should get a little more details. But I'll start with this incase its something stupid on my part. I also was able to install simple portal without any problems so I think I understand the process. I did not install it with the fresh install and  ezportal incase there was a conflict. Used download ezPortal0.2.zip from latest release post on this site.

Thanks

Petro

Offline petro

  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: EZportal not working
« Reply #1 on: November 30, 2008, 09:22:23 pm »
It seems it does not work offline with wamp? I tried it on the actual website and installed mods from website and it works. Any ideas?

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1227
  • Karma: 66
Re: EZportal not working
« Reply #2 on: November 30, 2008, 10:50:53 pm »
Offline or online should not matter. What kind of text do you see post the exactly result or screenshot
Like ezPortal? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline petro

  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: EZportal not working
« Reply #3 on: December 01, 2008, 06:16:27 pm »
Error at bottom of page is "Unable to load the 'ezblock_above' template." See picture attached. What is  above this page is much of the same about 3 pages worth.


Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1227
  • Karma: 66
Re: EZportal not working
« Reply #4 on: December 01, 2008, 07:04:54 pm »
Open up themes/default/EzPortal.template.php
Find
<?

Change to
<?php

Have fixed this for the next update.
Like ezPortal? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline petro

  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: EZportal not working
« Reply #5 on: December 01, 2008, 10:59:09 pm »
That took care of it!
Appreciate the quick support-Thanks

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
11 Replies
11623 Views
Last post December 23, 2009, 08:06:53 pm
by swampysc
5 Replies
16692 Views
Last post April 18, 2011, 01:00:58 pm
by geogeo
2 Replies
6847 Views
Last post August 09, 2012, 10:39:23 am
by desi4um
10 Replies
10955 Views
Last post October 09, 2014, 10:49:33 am
by Maxx
6 Replies
160337 Views
Last post March 26, 2020, 08:19:48 am
by EzPortal

+-SMF Gallery

Quick Menu



Members Online

25 Guests, 0 Users
Powered by EzPortal