EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: Display on Mobile - SMF 2.1.3 and EZ 5.5.2 by BugginIn
December 29, 2022, 04:07:13 pm

Re: Display on Mobile - SMF 2.1.3 and EZ 5.5.2 by BugginIn
December 29, 2022, 04:04:40 pm

Re: Display on Mobile - SMF 2.1.3 and EZ 5.5.2 by EzPortal
December 29, 2022, 01:01:39 pm

Display on Mobile - SMF 2.1.3 and EZ 5.5.2 by BugginIn
December 29, 2022, 12:24:33 pm

Re: Blocks Help by Riggs1973
November 20, 2022, 12:59:30 pm

Re: Blocks Help by EzPortal
November 19, 2022, 10:22:00 am

Blocks Help by Riggs1973
November 19, 2022, 09:51:15 am

Re: Surface ol lite theme release Free! by Steffen K.
November 18, 2022, 03:57:24 am

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Recent Topics ezBlock

Display on Mobile - SMF 2.1.3 and EZ 5.5.2 by BugginIn
December 29, 2022, 04:07:13 pm

Blocks Help by Riggs1973
November 20, 2022, 12:59:30 pm

Surface ol lite theme release Free! by Steffen K.
November 18, 2022, 03:57:24 am

Undefined index: href by EzPortal
October 04, 2022, 08:49:59 pm

SMF-ezportal_column_5.cache): failed to open stream: No such file or directory by EzPortal
June 04, 2022, 11:40:13 am

Arcade block error: failed to open stream: No such file or directory by Shades
May 20, 2022, 02:47:13 pm

ezPortal 5.5 by EzPortal
May 20, 2022, 09:59:30 am

Image/Attachment display issue by Shades
May 16, 2022, 02:28:35 pm

Can't delete custom actions by Shades
April 13, 2022, 12:53:28 pm

Newest Member ezblock by Shades
March 23, 2022, 12:48:32 pm

Author Topic: Cache Error ?  (Read 4250 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tony_R

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Cache Error ?
« on: May 15, 2012, 05:01:37 am »
Hallo !

I have been getting the following Error :

"Invalid argument supplied for foreach()"

in "Subs-EzPortalMain2.php" --->>> foreach($ezblockMenuCache as $row)


This happens every time I call on the Portal from Firefox,
up until now I have not tried IExplorer

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
Error?

Started by chinaren Bugs

2 Replies
10448 Views
Last post December 07, 2008, 01:31:02 am
by chinaren
1 Replies
6829 Views
Last post December 08, 2008, 06:51:34 pm
by EzPortal
Error

Started by Rocko Support

1 Replies
5471 Views
Last post January 05, 2009, 07:46:37 pm
by EzPortal
2 Replies
4341 Views
Last post December 29, 2011, 01:38:41 pm
by turboguy
1 Replies
3264 Views
Last post June 04, 2022, 11:40:13 am
by EzPortal

+-SMF Gallery

Quick Menu


Powered by EzPortal