EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: Forum name twice in breadcrumbs by EzPortal
August 12, 2019, 05:03:58 pm

Re: Forum name twice in breadcrumbs by kenmcneill
August 12, 2019, 03:15:26 pm

Re: Forum name twice in breadcrumbs by EzPortal
August 12, 2019, 12:28:01 pm

Re: Forum name twice in breadcrumbs by kenmcneill
August 12, 2019, 10:20:14 am

Re: Forum name twice in breadcrumbs by EzPortal
August 10, 2019, 06:33:57 pm

Re: Forum name twice in breadcrumbs by kenmcneill
August 10, 2019, 02:25:45 pm

Forum name twice in breadcrumbs by kenmcneill
August 10, 2019, 11:20:57 am

Re: Show/hide toggle by kenmcneill
August 03, 2019, 09:15:04 am

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Author Topic: Cache Error ?  (Read 2944 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tony_R

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Cache Error ?
« on: May 15, 2012, 05:01:37 am »
Hallo !

I have been getting the following Error :

"Invalid argument supplied for foreach()"

in "Subs-EzPortalMain2.php" --->>> foreach($ezblockMenuCache as $row)


This happens every time I call on the Portal from Firefox,
up until now I have not tried IExplorer

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
Error?

Started by chinaren Bugs

2 Replies
8052 Views
Last post December 07, 2008, 01:31:02 am
by chinaren
1 Replies
4595 Views
Last post December 08, 2008, 06:51:34 pm
by EzPortal
Error

Started by Rocko Support

1 Replies
3959 Views
Last post January 05, 2009, 07:46:37 pm
by EzPortal
9 Replies
7784 Views
Last post May 04, 2009, 04:00:39 am
by Marian
2 Replies
3055 Views
Last post December 29, 2011, 01:38:41 pm
by turboguy

+-SMF Gallery

Quick Menu








Members Online

13 Guests, 0 Users
Powered by EzPortal