EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: Forum name twice in breadcrumbs by EzPortal
August 12, 2019, 05:03:58 pm

Re: Forum name twice in breadcrumbs by kenmcneill
August 12, 2019, 03:15:26 pm

Re: Forum name twice in breadcrumbs by EzPortal
August 12, 2019, 12:28:01 pm

Re: Forum name twice in breadcrumbs by kenmcneill
August 12, 2019, 10:20:14 am

Re: Forum name twice in breadcrumbs by EzPortal
August 10, 2019, 06:33:57 pm

Re: Forum name twice in breadcrumbs by kenmcneill
August 10, 2019, 02:25:45 pm

Forum name twice in breadcrumbs by kenmcneill
August 10, 2019, 11:20:57 am

Re: Show/hide toggle by kenmcneill
August 03, 2019, 09:15:04 am

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Author Topic: Bug?  (Read 5780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Eddy Matthews

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: 1
  • Gender: Male
Bug?
« on: November 15, 2009, 11:55:08 am »
I'm using EzPortal 0.3.3a and SMF 2.0 RC2 with the standard Curve theme....

I have my menu items in EzPortal down the left, and the forum uses the centre block - If I click on the "-" button to close the menu, the forum appears full screen as expected. But if I'm viewing the Stats page or the Whose Online page, the menu closes properly but when I click on "+" to bring the menu back it takes over half of the screen., and the Stats or Whose online page are shifted to the right at about half their normal width.....

Not use if this is a bug in EzPortal or the new Curve theme in SMF 2.0 RC2.

I hope that makes sense?

Regards
Eddy

Offline Eddy Matthews

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: 1
  • Gender: Male
Re: Bug?
« Reply #1 on: November 15, 2009, 11:57:41 am »
After checking a bit more, the same thing happens all over - In Admin, in Search, and probably LOTS of others too.

The only time it works properly is when viewing the main forum Index page....

Regards
Eddy

Offline Eddy Matthews

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: 1
  • Gender: Male
Re: Bug?
« Reply #2 on: November 15, 2009, 11:59:50 am »
I've just tried the same thing on here, and exactly the same problem exists, so it's not an SMF 2.0 RC2 issue.

Try closing the menu box and then opening it again, and you'll see what I mean....

Regards
Eddy

 

+-SMF Gallery

Quick Menu








Members Online

12 Guests, 0 Users
Powered by EzPortal