EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: ezPortal 5.0 Released by EzPortal
January 29, 2021, 12:34:42 pm

ezPortal 5.0 Released by EzPortal
January 23, 2021, 11:44:59 am

Re: How to remove the SMF menu on top of the portal by VSD
November 04, 2020, 11:02:52 pm

Re: How to remove the SMF menu on top of the portal by EzPortal
November 04, 2020, 09:29:10 pm

Re: How to remove the SMF menu on top of the portal by VSD
November 04, 2020, 08:17:14 pm

Re: How to remove the SMF menu on top of the portal by EzPortal
November 04, 2020, 07:57:05 pm

How to remove the SMF menu on top of the portal by VSD
November 04, 2020, 07:43:18 pm

Minor Update for SMF 2.1.x by EzPortal
October 18, 2020, 09:33:09 am

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Recent Topics ezBlock

ezPortal 5.0 Released by EzPortal
January 29, 2021, 12:34:42 pm

How to remove the SMF menu on top of the portal by VSD
November 04, 2020, 11:02:52 pm

Minor Update for SMF 2.1.x by EzPortal
October 18, 2020, 09:33:09 am

EzPortal unable to be seen by user with primary custom usergroup by EzPortal
October 12, 2020, 07:55:08 am

Show Likes mod by NickT
July 10, 2020, 12:09:44 pm

ezPortal inbuilt module downloaders not working. by EzPortal
March 26, 2020, 08:19:48 am

Recent Topic Ezblock randomly showing "New" message indicator by EzPortal
January 14, 2020, 10:17:10 pm

Block hiding issue on smf 2.1 mobile devices by EzPortal
January 07, 2020, 08:21:08 am

Install error. Duplicate column name 'metatags' by EzPortal
January 06, 2020, 03:52:03 pm

ezPortal 4.5.5 now with PHP 7.2/7.3 support by EzPortal
December 30, 2019, 04:18:18 pm

Author Topic: Blocks no longer showing after upgrade  (Read 3201 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kmccann

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: 0
Blocks no longer showing after upgrade
« on: August 10, 2013, 08:24:53 am »
Hello,

I recently upgraded an SMF site from 2.0.2 to 2.0.4. I also downloaded the latest ezPortal version (1.1) and installed it. The previously existing blocks are still there if you go to Admin->eZPortal->eZBlocks. But when you go to the website all you see is the forum. I do have the "Enable Portal Homepage" optioned turned on.

Any ideas?


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
3264 Views
Last post November 13, 2009, 11:17:59 pm
by EzPortal
3 Replies
4202 Views
Last post January 02, 2010, 08:30:48 am
by EzPortal
4 Replies
5090 Views
Last post January 25, 2010, 10:52:02 pm
by portOcall
0 Replies
5008 Views
Last post October 23, 2014, 05:41:55 am
by Maxx
5 Replies
2536 Views
Last post January 03, 2018, 01:14:01 pm
by EzPortal

+-SMF Gallery

Quick Menu



Members Online

21 Guests, 0 Users
Powered by EzPortal