EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: ezPortal 4.0 Released! by EzPortal
September 07, 2018, 02:44:21 pm

Re: ezPortal 4.0 Released! by JorgeAVM
September 07, 2018, 02:28:46 pm

Re: ezPortal 4.0 Released! by JorgeAVM
September 07, 2018, 02:04:13 pm

Re: ezPortal 4.0 Released! by EzPortal
September 07, 2018, 01:56:41 pm

Re: ezPortal 4.0 Released! by JorgeAVM
September 07, 2018, 01:48:49 pm

ezPortal 4.0 Released! by EzPortal
August 13, 2018, 02:27:14 pm

Re: How to add pictures on recent post ezportal front page by Botango23
June 30, 2018, 03:38:18 am

Re: How to add pictures on recent post ezportal front page by EzPortal
June 29, 2018, 06:21:42 pm

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Author Topic: homeportal  (Read 15353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gatekeeper

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
homeportal
« on: January 09, 2013, 07:03:53 am »
I'm a developer working on behalf of http://www.christianfaithandfellowshipforum.co.uk/index.php

Im used to working on joomla sites but this one is a createaforum

when I enable the homeportal  I can see both the "Home" and "forum" tabs while on the admin panel

If I click on "Home"  I get the forum board

and the tab at the top is "Home" as a user viewing and that is what users see
.............

If I go back to the admin panel I see both "Home" and "forum" again

So If I click on "Forum" it takes me to the "Forum board " again and the tab at the top is "Home"

It does'nt matter which tab I click on whether its "home" or "forum" it takes me the same forum page

and each time the tab being viewed via the forum is "Home"

so for the forum I have http://www.christianfaithandfellowshipforum.co.uk/index.php?action=forum

and  the homepage I have

http://www.christianfaithandfellowshipforum.co.uk/index.php

.....................

Ive set the ex portal up on a test site and its working fine, only took me a few minutes

 

+-SMF Gallery

Quick Menu








Members Online

21 Guests, 0 Users
Powered by EzPortal