EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+- +-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Smiley missing in shoutbox 2.1.4 by hustreamload
July 26, 2023, 08:14:02 am

Re: Theme Select Box question? by Shades
March 15, 2023, 06:49:49 pm

Re: Theme Select Box question? by Shades
March 09, 2023, 02:09:24 pm

Re: Theme Select Box question? by Shades
March 09, 2023, 01:55:53 pm

Re: Theme Select Box question? by EzPortal
March 09, 2023, 01:47:42 pm

Re: Theme Select Box question? by Shades
March 09, 2023, 01:34:07 pm

Re: Theme Select Box question? by EzPortal
March 09, 2023, 12:20:17 pm

Re: Theme Select Box question? by EzPortal
March 02, 2023, 11:26:15 pm

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Recent Topics ezBlock

Smiley missing in shoutbox 2.1.4 by hustreamload
July 26, 2023, 08:14:02 am

Theme Select Box question? by Shades
March 15, 2023, 06:49:49 pm

Where is the facebook button color? by EzPortal
February 28, 2023, 06:45:09 pm

Display on Mobile - SMF 2.1.3 and EZ 5.5.2 by BugginIn
December 29, 2022, 04:07:13 pm

Blocks Help by Riggs1973
November 20, 2022, 12:59:30 pm

Surface ol lite theme release Free! by Steffen K.
November 18, 2022, 03:57:24 am

Undefined index: href by EzPortal
October 04, 2022, 08:49:59 pm

SMF-ezportal_column_5.cache): failed to open stream: No such file or directory by EzPortal
June 04, 2022, 11:40:13 am

Arcade block error: failed to open stream: No such file or directory by Shades
May 20, 2022, 02:47:13 pm

ezPortal 5.5 by EzPortal
May 20, 2022, 09:59:30 am

Author Topic: Forums Problemes  (Read 14292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SwAG^`

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Forums Problemes
« on: October 11, 2013, 02:07:16 am »
Hi PPls
i installed ezPortal in my smf forum 2.0.5, and i wanted to change it to the new version of ezportal so i removed the first ... my forum is blocked and it say :
  Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/a7990910/public_html/Sources/EzPortal2.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/a7990910/public_html/index.php on line 185


Please help Me

Offline Jonas1975

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 55
  • Karma: 0
    • The Mobile Photography Blog
Re: Forums Problemes
« Reply #1 on: October 11, 2013, 04:57:41 am »
You should have not deleted ezPortal without "de-activating" it first.

To fix your site you need to have access via ftp to your server (access to file structure). Maybe using the repair_settings.php you will be able to recover it. You can get it here: http://wiki.simplemachines.org/smf/Repair_settings.php (as well understand how it works).  Otherwise, it's much more complicated.

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1298
  • Karma: 67
Re: Forums Problemes
« Reply #2 on: October 11, 2013, 06:15:51 am »
Download ezportal and copy ezportal2.php to your sources folder on your forum.
Like ezPortal? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
31003 Views
Last post March 27, 2011, 09:42:37 am
by jocuri
1 Replies
7569 Views
Last post November 26, 2009, 05:14:09 pm
by Eddy Matthews
0 Replies
4588 Views
Last post May 10, 2012, 01:59:43 pm
by Earthbound Master
2 Replies
7220 Views
Last post April 14, 2016, 07:37:40 am
by DenDen66
2 Replies
5046 Views
Last post June 01, 2016, 06:52:17 am
by DenDen66

+-SMF Gallery

Quick Menu


Powered by EzPortal