EzPortal - Portal Software for Forums

EzPortal - Made to Fit Your SMF Forum - Glad You Found Us!
+-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: Calendar Block by EzPortal
August 28, 2014, 06:35:24 am

Calendar Block by Hacora
August 27, 2014, 11:45:37 am

Unlocked phones ! by Maxx
August 08, 2014, 09:52:39 am

Re: Reminder Pass word and Log-in by Maxx
August 08, 2014, 09:15:25 am

Re: Reminder Pass word and Log-in by EzPortal
August 08, 2014, 09:02:01 am

Reminder Pass word and Log-in by Maxx
August 08, 2014, 07:03:42 am

Re: add gallery categories by bagus
August 04, 2014, 09:07:01 am

Re: ezPortal 2.1 Released! by Maxx
August 04, 2014, 04:56:26 am

Sponsored Links

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Author Topic: Serveral error in log of SMF after installing ezPortal  (Read 1668 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ClausG

  • EzPortal Supporter
  • *****
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Serveral error in log of SMF after installing ezPortal
« on: February 15, 2013, 10:48:15 am »
Hello,

after installing the version 0.6.6a of ezPortal in my SMF 1.1.18 installation the webpages are looking pretty and there are no visible errors.

But the error log shows some errors:

1) errors after posting/remove postings from the shoutbox:
   
 Claus    today 17:40:03
 79.249.71.xxx      378a4415c6a5dce5b0f37e04420d13fa
 http://xxxxxxxxxxxx.de/index.php?action=ezportal;sa=removeshout;shout=31
 Unable to load 'main' template
   
 Claus    today 17:39:52
 79.249.71.xxx      378a4415c6a5dce5b0f37e04420d13fa
 http://xxxxxxxxxxxx.de/index.php?action=ezportal;sa=addshout
 Unable to load 'main' template


2) errors after accessing/working the admin area of ezportal:

 Claus    today 17:39:52
 79.249.71.xxx      378a4415c6a5dce5b0f37e04420d13fa
 http://xxxxxxxxxxxxxxxx.de/index.php?action=ezportal;sa=settings
 8: Undefined index: ezp_disable_tinymce_html
 File: /usr/www/users/xxxx/forum/Themes/default/Admin.template.php (ezportal_settings sub       
 template - eval?)
 row: 204
   
 Claus    today 17:42:42
 79.249.71.xxx      378a4415c6a5dce5b0f37e04420d13fa
 http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.de/index.php?action=ezportal;sa=settings
 8: Undefined index: ezp_import
 file: /usr/www/users/xxxx/forum/Sources/EzPortal.php
 row: 1375

I checked the files and also removed the ezPortal mod; but even after a new installation the same errors appears.

I use the SMF standard theme and have no additional mod installed. The SMF runs with German language files, also the EzPortal is installed with German language support.

Can anyone help me? I used the search function and find out, that other SMF users reported such issues, but there was no final solution to be found.

Thank you and kind regards

Claus

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 900
  • Karma: 52
Re: Serveral error in log of SMF after installing ezPortal
« Reply #1 on: February 15, 2013, 10:42:35 pm »
1st step we need to do is find the true error numbers mainly for ezp_disable_tinymce_html and ezp_import

Run this code on your database
Code: [Select]
INSERT INTO smf_settings VALUES ('disableTemplateEval', 1);


I think for #2 if you are using the german translation you might be missing some text strings which are found in the english language files for ezPortal

Offline ClausG

  • EzPortal Supporter
  • *****
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Re: Serveral error in log of SMF after installing ezPortal
« Reply #2 on: February 16, 2013, 01:07:29 am »
#1: Thank you for the fast reply. I used the given code on the database and it was accepted; so template evaluation is now disabled.

#2: I changed the forum language from German to English - and all errors after accessing/working the admin area of ezportal were gone. After change the language back to German these error msgs. returned.

So, I modified the two files from German language pack  EzPortal.german.php and EzPortal.german-utf8.php an I inserted this code in row 55:

$txt['ezp_disable_tinymce_html'] = 'TinyMCE abstellen';

wich is the Geman translation for "disable TinyMCE editor". After uploading these modfied language files these error-msgs. are gone now.

OK - I still get these two error msgs. after using the shoutbox, no matter wich forum language is active:

 Claus    today 17:40:03
 79.249.71.xxx      378a4415c6a5dce5b0f37e04420d13fa
 http://xxxxxxxxxxxx.de/index.php?action=ezportal;sa=removeshout;shout=31
 Unable to load 'main' template
   
 Claus    today 17:39:52
 79.249.71.xxx      378a4415c6a5dce5b0f37e04420d13fa
 http://xxxxxxxxxxxx.de/index.php?action=ezportal;sa=addshout
 Unable to load 'main' template


Thank you.

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 900
  • Karma: 52
Re: Serveral error in log of SMF after installing ezPortal
« Reply #3 on: February 17, 2013, 11:21:23 pm »
Fixed the two error messages in the latest update

0.6.7
!Fixed undefined errors when adding or deleting a shoutbox message

Offline ClausG

  • EzPortal Supporter
  • *****
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Fixed: Re: Serveral error in log of SMF after installing ezPortal
« Reply #4 on: February 18, 2013, 09:36:05 am »
Thank you - itīs all fixed now. Great support, very fine MOD.  :D

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 900
  • Karma: 52
Re: Serveral error in log of SMF after installing ezPortal
« Reply #5 on: February 18, 2013, 09:40:52 am »
Glad you enjoy it!

 

+-SMF Gallery

Quick Menu

Powered by EzPortal
EzPortal