UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Sponsored Links

+- Recent Posts

Re: ShoutBox returns a blank page by [ZA]Zeeshan.
April 19, 2014, 10:40:17 am

Re: ShoutBox returns a blank page by Jonas1975
April 11, 2014, 04:15:09 pm

Re: ShoutBox returns a blank page by EzPortal
April 08, 2014, 09:30:43 am

ShoutBox returns a blank page by Jonas1975
April 08, 2014, 04:52:04 am

Login Block Problem by Ace
April 04, 2014, 10:56:51 am

Shoutbox - redirect on post by reegad
March 23, 2014, 04:48:22 pm

Re: Greek translation - Ελληνική μετάφραση by geogeo
March 19, 2014, 06:53:30 am

Re: ezPortal 2.0! Released by EzPortal
March 10, 2014, 06:43:50 pm

Re: ezPortal 2.0! Released by Jonas1975
March 10, 2014, 06:26:41 pm

Re: Database error on Board News ezBlock by Black Tiger
March 10, 2014, 10:26:36 am

Quick Menu

Announcements
Community Guidelines & Rules
How To Section
EzPortal Showcase
Support

Author Topic: Multiple Boards as source for news not working on latest ezPortal & SMF 2.0RC3  (Read 13043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline commandata

  • Posts: 1
  • Karma: 0
    • View Profile
Hi Guys,
thanks for your efforts - ezPortal seems to work nice so far. A major issue for me currently is that multiple boards selected to not appear in the Board news Block - which would be important for me.

Any help would be much appreciated.
Thanks & Best Regards,
commanda

Offline Maxx

  • Site Team
  • *****
  • Posts: 164
  • Karma: 3
    • View Profile
    • Build and Tell - Self Help Community
Hi Guys,
thanks for your efforts - ezPortal seems to work nice so far. A major issue for me currently is that multiple boards selected to not appear in the Board news Block - which would be important for me.

Any help would be much appreciated.
Thanks & Best Regards,
commanda

Please Follow this link...Hope this helps!
http://www.ezportal.com/how-to-ezportal/column-_-and-block-options-and-viability!/

regards,
Maxx

Offline geogeo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: 0
    • View Profile
    • geogeo.gr
I have same problem.
In Subs-EzPortalMain2.php file, on section "function EzBlockBoardNewsBlock" change the
Code: [Select]
$board = (int) $myparam['data'];with
Code: [Select]
$board = $myparam['data']; BordNews working good with multiple boards but receives only news topic and ignore reply.

Offline EzPortal

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 820
  • Karma: 51
    • View Profile
Fixed for next update. Yeah it currently only shows the first post in the topic and not any replies

Offline geogeo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: 0
    • View Profile
    • geogeo.gr
Thanks. I am obliged.

Offline geogeo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: 0
    • View Profile
    • geogeo.gr
Again the same problem. Ignore replies.
I have change in Subs-EzPortalMain2.php (function EzBlockBoardNewsBlock) all ID_FIRST_MSG strings with ID_LAST_MSG and working fine.
Do you can enter an option for this on the BoardNewsBlock edit ?
« Last Edit: April 21, 2011, 12:38:43 pm by geogeo »

 

Powered by EzPortal