UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Sponsored Links

+- Recent Posts

Re: ShoutBox returns a blank page by Jonas1975
April 11, 2014, 04:15:09 pm

Re: ShoutBox returns a blank page by EzPortal
April 08, 2014, 09:30:43 am

ShoutBox returns a blank page by Jonas1975
April 08, 2014, 04:52:04 am

Login Block Problem by Ace
April 04, 2014, 10:56:51 am

Shoutbox - redirect on post by reegad
March 23, 2014, 04:48:22 pm

Re: Greek translation - Ελληνική μετάφραση by geogeo
March 19, 2014, 06:53:30 am

Re: ezPortal 2.0! Released by EzPortal
March 10, 2014, 06:43:50 pm

Re: ezPortal 2.0! Released by Jonas1975
March 10, 2014, 06:26:41 pm

Re: Database error on Board News ezBlock by Black Tiger
March 10, 2014, 10:26:36 am

ezPortal 2.0! Released by EzPortal
March 10, 2014, 09:56:30 am

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - gebeer

Pages: [1]
1
Support / Re: page permission problem
« on: February 20, 2012, 02:56:29 am »
My mods are:

ezPortal 0.6.0
Tagging System 2.4.2
Default Avatar 2.2

2
Support / Re: page permission problem
« on: February 19, 2012, 03:39:43 am »
Thanks for the quick reply.

Yes, I set up the article with EP page system. Page has guest permissions. Menu in bottom block, also with guest permissions/visibility.

I doubleckecked all permission settings for EP and SMF that I could find without success.

Also tried to setup new article. Same result.

EP installed with no errors. And I manually went over the changes that happen during install to Subs.php, ManagePermissions.php etc. Everything is there right in place.

Then I deinstalled EP, installed Tinyportal and set up everything there. Same behaviour. Guests cannot view pages :-(

I deinstalled Tinyportal and reinstalled EP because I like it better :-)

So I guess, it's not a specific EP related problem. Has something to do with my other permission settings.

Kind of stuck now...

3
Support / page permission problem
« on: February 18, 2012, 04:44:10 am »
Hello,

thanks for this great software!
SMF 2.0.2
Mods:
ezPortal 0.6.0
Tagging System 2.4.2
Default Avatar 2.2

I'm on a fairly new install. We have a members only forum. Standard permissions for unregistered guests are set to 0.
Everything works fine, except guests cannot view an article that I have created with EP.
The article permissions are set to unregistered guests and everyone else.
But the article cannot be viewed by guests. Following the link to the article always redirects to login page with warning: only registered members have access to this area.

I've checked all possible permission settings for SMF and EP that I could find.

Anyone an idea what could be the problem?

Thank you.

Pages: [1]
Powered by EzPortal