+-

UserBox

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+- Recent Posts

Re: ezPortal 2.6 Released by ZeBot
Today at 03:31:32 pm

How to Contact page Mod! by Maxx
December 18, 2014, 07:01:56 am

Re: RSS Feed Went Down and Stopped Home Page from Loading by EzPortal
December 15, 2014, 10:18:11 pm

Re: RSS Feed Went Down and Stopped Home Page from Loading by HDB
December 15, 2014, 10:15:50 pm

Re: RSS Feed Went Down and Stopped Home Page from Loading by EzPortal
December 15, 2014, 09:58:39 pm

Re: RSS Feed Went Down and Stopped Home Page from Loading by HDB
December 15, 2014, 09:56:46 pm

Re: RSS Feed Went Down and Stopped Home Page from Loading by EzPortal
December 15, 2014, 09:40:37 pm

Re: RSS Feed Went Down and Stopped Home Page from Loading by HDB
December 15, 2014, 09:38:34 pm

Sponsored Links

+- HTML Menu


Sample HTML Block Usage - You May Custom Code it, as needed!

Author Topic: homeportal  (Read 12802 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gatekeeper

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
homeportal
« on: January 09, 2013, 07:03:53 am »
I'm a developer working on behalf of http://www.christianfaithandfellowshipforum.co.uk/index.php

Im used to working on joomla sites but this one is a createaforum

when I enable the homeportal  I can see both the "Home" and "forum" tabs while on the admin panel

If I click on "Home"  I get the forum board

and the tab at the top is "Home" as a user viewing and that is what users see
.............

If I go back to the admin panel I see both "Home" and "forum" again

So If I click on "Forum" it takes me to the "Forum board " again and the tab at the top is "Home"

It does'nt matter which tab I click on whether its "home" or "forum" it takes me the same forum page

and each time the tab being viewed via the forum is "Home"

so for the forum I have http://www.christianfaithandfellowshipforum.co.uk/index.php?action=forum

and  the homepage I have

http://www.christianfaithandfellowshipforum.co.uk/index.php

.....................

Ive set the ex portal up on a test site and its working fine, only took me a few minutes

 

+-SMF Gallery

Quick Menu

Powered by EzPortal